Integritetspolicy

WaterAids integritetspolicy för webben

Integritetspolicy

I enlighet med personuppgiftslagen (1998:204; PUL) klargör vi härmed att alla persondata du uppger på webbplatsen samlas in via WaterAid i Storbritannien som därmed är personuppgiftsbiträde till WaterAid i Sverige som är personuppgiftsansvariga.

WaterAid kommer inte att använda några personuppgifter som samlas in på denna webbplats för något annat ändamål än det som uttryckligen anges.

WaterAid kan använda personliga kontaktuppgifter för att skicka dig ytterligare information som vi tror att du kommer att vara intresserad av. Om du anger att du föredrar att inte ta emot sådan information kommer vi alltid att respektera detta. Om du accepterar att ta emot eller registrerar dig för ytterligare information från WaterAid via e-post, kommer vi att erbjuda dig en möjlighet att avsluta denna mailprenumeration i varje meddelande vi skickar.

WaterAid kommer aldrig avsiktligt att missbruka, eller tillåta andra att missbruka, personuppgifter som samlas in eller som innehas, och kommer att vidta åtgärder för att se till att dina persondata förvaras säkert.

WaterAid säljer inte eller vidarebefordrar personliga kontaktuppgifter till någon annan organisation och kommer inte göra det i framtiden utan att fråga dig om du vill delta vid detta specifika tillfälle.

WaterAid lagrar standardloggfiler på sin webbserver. Dessa loggfiler samlar inte in personuppgifter, utan bara information som hjälper WaterAid att bedöma användande och användarvänligheten på webbplatsen. Denna information kan inkludera din dators IP-adress. WaterAid kommer inte att spåra denna IP-adress till dig personligen, inte heller kommer denna information kunna spåras av utomstående.

 

Vår användning av cookies

"Cookies" är små bitar av information som skickas av en webbserver till en webbläsare, vilket gör det möjligt för servern att samla information från webbläsaren. I huvudsak utgör en cookie en liten textfil som sätts på datorns hårddisk. Vi tillhandahåller separat information om vår användning av cookies här.